Training

 

Chargeer! traint in combinatie met coaching on the job vaardigheden bij leidinggevenden en commerciële teams. Ook voor het trainen van vaardigheden op het gebied van klantgerichtheid kunt u bij ons terecht. We hebben een schat aan ervaring en aantoonbare resultaten om leidinggevenden te ontwikkelen richting meer inspirerend en effectiever leiderschap. De commerciele trainingen geven direct resultaat en zijn omzet verhogend. Klantgerichtheid noemen we eigenlijk mensgerichtheid. In deze tijd van digitalisering kan uw bedrijf het onderscheid maken door zich te richten op de klant als mens, verbinding te maken en interesse te hebben. En dat is te ontwikkelen.

 

Al onze trainingen zijn in combinatie met coaching on the job, omdat wij er van overtuigd zijn en door ervaring weten, dat een incidentele training op termijn niet beklijft. Alleen in combinatie met coaching on the job realiseert u een werkelijke gedragsverandering waardoor uw investering ook op lange termijn gewaarborgd is. We werken met een maatwerkaanpak, waardoor u juist die elementen aandacht geeft die in uw organisatie of uw team ontwikkeld moeten worden.

 

Na afloop van een traject hebben mensen nieuwe vaardigheden als automatisme ontwikkeld en laten ze het gedrag zien dat u wilt. En dat leidt tot meer resultaat, medewerkers- en/of klanttevredenheid.